Menu

Sałatki

1 Rukola/ mango/ krewetki/ pesto 32 zł
2 Borowki/ mix sałat/ sos śmietanowy/ warzywa świeże 30 zł
3 Wędzona wołowina/ mix sałat/ świeże warzywa/ sos z włoskich orzechów 36 zł

Zupy

1 Zielony chłodnik z ogórków/jogurt naturalny/ awokado/ serek philadelpha 35 zł
2 Zupa rybna z owocami morza 35 zł
3 Zupa z białych korzeni zapiekana z żebrem wołowym 26 zł

Przystawki zimne

1 Tatar wołowy 32 zł
2 Paprykarz Szczeciński z bagietką 26 zł
3 Bagietka wenecka z oliwa z oliwek i oliwkami 20 zł
4 Krewetkowy mix: w czarnym panko, w cieście filo, w sosie sweet chilli 32 zł
5 Nadzienie z kaczki z sosem żurawinowym podane na chrupiącej chałce 26 zł

Dodatki do dań

1 Ziemniaczki po wiejsku 8 zł
2 Frytki 8 zł
3 Risotto szafranowe 10 zł
4 Warzywa palone 10 zł
5 Warzywa grillowane 10 zł
6 Warzywa blanch 8 zł

Dania główne

1 Stek z polędwicy wołowej/ młode ziemniaki smażone na maśle/ świeże warzywa 72 zł
2 Policzki wołowe/ pęczak/ puree warzywne/ sos z czerwonego wina i ziół prowansalskich 54 zł
3 Żeberka w sosie BBQ/ zasmażana kapusta/ młode ziemniaki z patelni 39 zł
4 Grillowany filet kurczaka/ warzywne risotto/ sos z grzybów leśnych 36 zł
5 Kaczka/ sos z owocami leśnymi/ jabłko pieczone/ pieczone warzywa 39 zł
6 Golonka jagnięca/ demi glace/ puree z batatów/ warzywa podsmażane 46 zł

Dania z ryb regionalnych

1 Smażony Halibut/ szpinak blanch/ grzyby leśne 48 zł
2 Pstrąg smażony w płatkach migdałowych/ zielony kuskus/ sos szafranowo cytrynowy 41 zł
2 Łosoś/ grillowany ser kozi/ ravioli warzywne 45 zł

Desery

1 Sorbety owocowe 18 zł
2 Lody rzemieślnicze 21 zł
3 Cytrusowe naleśniki na ciepło z gałką lodów 19 zł