Jesienne Propozycje a’la carte

By 21 października 2019 19 listopada, 2019 Aktualności
Jesienne menu. Warzywa w koszu. Dynia, ziemniaki, kapusta. Liścia klonu.
Jesienne dania a’la carte w restauracji Dworek Hetmański

Poczuj smak zbliżających się świąt dzięki nowej propozycji dań a’la carte od Szefa Kuchni restauracji “Dworek Hetmański”.

Świeże warzywa pod przewodnictwem dyni królują w sezonowych daniach nadając klimatu złotej jesieni.

Krem z dyni z prażonymi pestkami dyni

Pumpkin cream with pumpkin seeds
Kürbiscreme mit Kürbiskernen

21,00

Mix sałat/ pieczona dynia/ pieczone warzywa / prażone pestki dyni/ serowa grzanka

Mix lettuce / roasted: pumpkin, vegetables, pumpkin seeds / cheese toast

Salat / gerösteter Kürbis / geröstetes Gemüse / geröstete Kürbiskerne / Käsetoast mischen

23,00

Medaliony wołowe/ pieczona dynia/ sos sweet chilli/ puree z kalafiora

Beef medallions / roasted pumpkin / sweet chilli sauce / cauliflower puree

Rindsmedaillons / gerösteter Kürbis / süße Chilisauce / Blumenkohlpüree

65,00

Ciasto dyniowe

Pumpkin cake
Kürbiskuchen

18,00

Sprawdź nasze stałe menu restauracyjne skomponowane z myślą o niepowtarzalnych doznaniach smakowych i estetycznych

Zobacz, jakie możliwości oferuje restauracja Dworek Hetmański dla Ciebie, Twojej rodziny i Partnerów biznesowych.